Μπακοδήμου: Η φωτό με τη μαμά της στο νοσοκομείο & το συγκινητικό μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας
Showbiz

Μπακοδήμου: Η φωτό με τη μαμά της στο νοσοκομείο & το συγκινητικό μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η παρουσιάστρια, που είναι μητέρα δύο παιδιών, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μαμάδες, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά το χέρι της μητέρας της, η οποία φαίνεται να νοσηλεύεται, έχοντας ορό στο χέρι της.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες και δύναμη σε όσες αγωνίζονται να κερδίσουν κι άλλο χρόνο κοντά στα παιδιά τους. Χρόνια πολλά μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Celebrity Edition! Οι πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικοί παραγωγοί κάνουν παιχνίδι

1730369247128-81869766-mpakodimou.jpg

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη σχέση με τη μητέρα της, αναφερόμενη στις δυσκολίες και στα συναισθήματα που βίωσε μεγαλώνοντας, αλλά και στη διαδικασία της ψυχανάλυσης που τη βοήθησε να επαναπροσδιορίσει πολλά κομμάτια της ζωής και της οικογένειάς της.

«Κανείς δεν έχει εκπαιδευτεί πως να μεγαλώσει παιδιά, είναι 100% βέβαιο ότι θα κάνει λάθη. Ειδικά αν είσαι πολύ αυστηρός και το παιδί νιώθει ότι το μειώνεις και ότι πρέπει να είναι άριστο για να το αγαπάς. Και εγώ είχα τα δικά μου τραύματα.

Όταν ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση, πέρασα μια περίοδο όπου ήμουν πολύ επιθετική με τη μαμά μου, γιατί ο μπαμπάς μου είχε “φύγει”. Γυρνούσα φουριόζα και της έλεγα “και τότε που μου έκανες αυτό”, “και τότε που εμένα με άφησες εκεί”. Αστεία δηλαδή πράγματα που, όμως, σε ένα παιδί μετράνε».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/reel/DYJmtnuA-iY/

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα ήταν αστείο τώρα να ερωτευτώ ξαφνικά όπως ερωτευόμουν στα 18 μου»

Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Χολίδη - Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια του πατέρα του

Eurovision: Ο Akylas κοντά στην ελληνική ομογένεια στην Αυστρία - Οι ετοιμασίες για το τιρκουάζ χαλί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved