Στο boho μπαλκόνι της Πηνελόπης Πλάκα και θα πάθεις πλάκα… σκέτη όαση!
Showbiz

Στο boho μπαλκόνι της Πηνελόπης Πλάκα και θα πάθεις πλάκα… σκέτη όαση!

Μια μικρή «ανάσα» από την καθημερινότητά της μοιράστηκε η Πηνελόπη Πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram Story, αποκαλύπτοντας το υπέροχα διαμορφωμένο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδειξε τον χώρο όπου φαίνεται πως απολαμβάνει τις πιο ήρεμες στιγμές της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θυμίζει μικρή όαση μέσα στην πόλη.

Πηνελόπη Πλάκα: «Όταν δεν προλαβαίνεις να πάρεις μια ανάσα, πώς θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος;»

Η διακόσμηση κινείται σε γήινες αποχρώσεις, με άνετους καναπέδες γεμάτους μαξιλάρια, ξύλινα έπιπλα, μεγάλα φυτά και διακοσμητικά στοιχεία που χαρίζουν στον χώρο μια ζεστή και φιλόξενη αισθητική.

pinelopiplaka17857462313955448335689966301217993073.jpg

Κάθε λεπτομέρεια δείχνει προσεγμένη, συνθέτοντας ένα μπαλκόνι που αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης, είτε με έναν καφέ το πρωί είτε με ένα ποτήρι κρασί τα καλοκαιρινά βράδια.
Τη δική του ξεχωριστή πινελιά στη φωτογραφία δίνει και ο χαριτωμένος τετράποδος φίλος της, ο οποίος απολαμβάνει κι εκείνος την ηρεμία του χώρου, κάνοντας το στιγμιότυπο ακόμα πιο τρυφερό.

Πάνω στη φωτογραφία, η Πηνελόπη Πλάκα έγραψε χαρακτηριστικά: «2 Αυγούστου στο μπαλκόνι», αποδεικνύοντας πως η ομορφιά του καλοκαιριού κρύβεται συχνά στις πιο απλές στιγμές.

plaka.jpg

Άλλωστε, όταν ένας χώρος είναι τόσο προσεγμένος και γεμάτος ζεστασιά, μπορεί εύκολα να γίνει το αγαπημένο σημείο του σπιτιού για ξεκούραση και ηρεμία.

Πλάκα: «Η ψυχοθεραπεία μόνη της δεν κάνει τίποτα, αν δεν υπάρχει η διάθεση να αλλάξει κάτι μέσα σου»

Τόλης Παπαδημητρίου για Πηνελόπη Πλάκα: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Δεν θα πω κάτι για αυτό»

Πλάκα – Παπαδημητρίου: Τριήμερο στη Σίφνο – H κοινή φωτό μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved