Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Μετά την Ίμπιζα... υπέροχες στιγμές στο Μιλάνο!
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Μετά την Ίμπιζα... υπέροχες στιγμές στο Μιλάνο!

Ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεχωριστές στιγμές ζουν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Μετά τις συγκινητικές στιγμές της βάφτισης της κόρης τους και την απόδρασή τους στην Ίμπιζα, το ζευγάρι συνέχισε το ταξίδι του στην Ευρώπη, επιλέγοντας αυτή τη φορά έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ιταλίας.

Οι πρώτες διακοπές μόνο για δύο! Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου «δραπέτευσαν» στη Ρόδο

Το Μιλάνο έγινε ο νέος σταθμός των διακοπών τους, με τους δυο τους να περιηγούνται στους δρόμους της πόλης, να απολαμβάνουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του ιταλικού προορισμού και να περνούν χρόνο μαζί, μακριά από τα απαιτητικά επαγγελματικά τους προγράμματα.

georgiou-simoni-6.jpg

Ο γνωστός δημιουργός και η σύζυγός του φαίνεται πως έχουν βάλει τα ταξίδια στη ζωή τους, επιλέγοντας μικρές αποδράσεις που τους επιτρέπουν να χαλαρώνουν και να δημιουργούν νέες κοινές εμπειρίες. Άλλωστε, η φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, καθώς σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη ζωή τους, γεμάτη οικογενειακή χαρά και ξεχωριστές στιγμές.

Με φόντο την κομψή και ρομαντική ατμόσφαιρα του Μιλάνου, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου συνεχίζουν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους, κρατώντας τις πιο όμορφες στιγμές μόνο για εκείνους.

Ανδρέας Γεωργίου: Το συγκινητικό «αντίο» στη «Γη της Ελιάς» μετά από 5 χρόνια επιτυχίας

«Για σένα, πατέρα… τώρα που έγινα κι εγώ πατέρας» - Η συγκλονιστική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση της κόρης τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved