Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Ο γιος τους έγινε τριών μηνών – «Οι πιο ευτυχισμένοι 3 μήνες της ζωής μας»
Showbiz

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Ο γιος τους έγινε τριών μηνών – «Οι πιο ευτυχισμένοι 3 μήνες της ζωής μας»

 Ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γεμάτο πρωτόγνωρες στιγμές, ζουν φέτος ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ζωή τους έχει αλλάξει από τις 6 Ιουνίου, όταν υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, και πλέον οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε μικρή στιγμή της νέας τους καθημερινότητας μαζί με τον γιο τους.

Σάκης Κατσούλης: Η ιστορία αγάπης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο νέος τους ρόλος ως γονείς

katsoulis-roumeliwti.jpg

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τη γέννησή του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από οικογενειακή τους έξοδο στη θάλασσα. Ο μικρός βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της ζωής τους, με τους δύο γονείς να επιλέγουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς τους, μοιραζόμενοι μόνο κάποιες τρυφερές στιγμές.

«Οι πιο ευτυχισμένοι 3 μήνες της ζωής μας 6/9», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής του γιου τους.

Από το Survivor στην οικογένεια

Η σημερινή εικόνα του ζευγαριού απέχει αρκετά από εκείνη με την οποία το γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει περάσει από διαφορετικές φάσεις, με έναν χωρισμό να προηγείται της κοινής τους παρουσίας στο Survivor.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και είχαν συγκατοικήσει, όμως πριν από τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης είχαν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

roumelioti-katsoulis.jpg

Η Μαριαλένα βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο το 2020 και λίγο αργότερα ακολούθησε ο Σάκης. Η συνύπαρξή τους στο παιχνίδι έφερε ξανά κοντά τους δύο πρώην συντρόφους, με τη σχέση τους να εξελίσσεται σταδιακά μπροστά στις κάμερες.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Τρία χρόνια αργότερα, το 2023, επέστρεψαν μαζί στο Survivor All Star, αυτή τη φορά ως ζευγάρι, με τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά για δεύτερη φορά την πρώτη θέση.

Η πρόταση γάμου και ένα νέο ξεκίνημα

Τον Ιούλιο του 2025 η σχέση τους πέρασε σε ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο, όταν ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Λίγους μήνες αργότερα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί. Η χαρά αυτή ήρθε να προστεθεί σε μια ήδη μακρά κοινή πορεία, η οποία είχε γνωρίσει ανατροπές και δεύτερες ευκαιρίες.

roumelioti-katsoulis-gamos.jpg

Στις 25 Ιανουαρίου 2026 οι δυο τους παντρεύτηκαν, έχοντας κοντά τους οικογένεια, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Μετά τον γάμο τους είχαν μιλήσει για την επιλογή τους να συνεχίσουν μαζί, γράφοντας:

«Δεν παντρευτήκαμε απλώς. Επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον. Με όλα όσα ζήσαμε, όλα όσα αντέξαμε, και όλα όσα ακόμα ονειρευόμαστε. Μαζί. Για πάντα».

Η άφιξη του γιου τους

Στις 6 Ιουνίου 2026 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ολοκληρώνοντας μια διαδρομή που ξεκίνησε αρκετά χρόνια νωρίτερα και πέρασε από χωρισμό, επανασύνδεση, κοινές τηλεοπτικές εμπειρίες, γάμο και τελικά τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

katsoulis-marialena-genna-4.jpg

Το αγοράκι γεννήθηκε υγιέστατο, βάρους 4,7 κιλών, και από εκείνη την ημέρα ο χρόνος και η καθημερινότητα του ζευγαριού απέκτησαν μια διαφορετική σημασία.

Τρεις μήνες αργότερα, οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν αυτή τη νέα πραγματικότητα μακριά από την ένταση των προηγούμενων χρόνων. Οι οικογενειακές βόλτες, οι στιγμές με τον γιο τους και οι μικρές καθημερινές χαρές έχουν πλέον τον πρώτο λόγο.

Και όπως μαρτυρά η ανάρτηση της Μαριαλένας, οι πρώτοι τρεις μήνες ως γονείς είναι για εκείνους ένα κεφάλαιο που ήδη χαρακτηρίζουν ως το πιο ευτυχισμένο της κοινής τους ζωής.

https://www.instagram.com/p/Dc9NMeMCJFP/
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved