O Master Chef είναι έτοιμος για γάμο!
Showbiz

O Master Chef είναι έτοιμος για γάμο!

Για τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και την πιθανότητα του γάμου μίλησε σε συνέντευξή του ονικτής του Master Chef,  Άκης Πετρετζίκης.

«Φυσικά και έχω φάει χυλόπιτες, αρκετές θα έλεγα. Φυσικό είναι, όλοι οι άντρες έχουμε φάει. Τις τρως, τις χωνεύεις και προχωράς παρακάτω», παραδέχεται ο Άκης Πετρετζίκης σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του με τις γυναίκες, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει με τίποτα να του την «πέσει» η γυναίκα πρώτη, αφού το φλερτ είναι αντρική υπόθεση.

Όσον αφορά το γάμο, σε ερώτηση εάν στα 27 του είναι έτοιμος για το βήμα αυτό απαντά: «Αν βρω το πακέτο, φυσικά και είμαι έτοιμος! Σε αυτή τη ζωή ερχόμαστε για να πολλαπλασιαστούμε, για να μείνουμε με έναν άνθρωπο και να κάνουμε οικογένεια. Δεν ερχόμαστε για να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να πάμε στα κλαμπ. Ξέρω ότι είναι της μόδας να είσαι κατά του γάμου, όμως για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία στον κόσμο από το γάμο. Είναι το μεγαλύτερο δώρο. Περιμένω πώς και πώς να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Πίστεψέ με, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να γυρνάς στο σπίτι και να σε περιμένει η οικογένειά σου. Βλέπεις σε μία στιγμή όλα τα πρόσωπα που αληθινά αγαπάς».


Πηγή: In Style

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved