Ο "Master Chef" Σκαρμούτσος με τα... βρόμικα!
Showbiz

Ο "Master Chef" Σκαρμούτσος με τα... βρόμικα!

Ο κριτής του «Master Chef» Δημήτρης Σκαρμούτσος δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε νέο concept, καθώς φωτογραφίζεται για τις ανάγκες γνωστού brand με νεανικά ρούχα. Στο πλευρό του έχει τη γοητευτική Τζιανάν, γνώριμη από το ριάλιτι του ANT1 «Next top model».

Και σε αυτή τη δραστηριότητά του, πάντως, δεν αποχωρίζεται τις κουτάλες του. Μπορεί να μη βρίσκεται στην κουζίνα ενός καλού εστιατορίου και να είναι στον δρόμο, σε μια υπαίθρια καντίνα, ωστόσο οι αιθέριες υπάρξεις που τον περιστοιχίζουν κρατούν το αποτέλεσμα της δουλειάς του: χορταστικά σάντουιτς φτιαγμένα από τα χεράκια του!

«Το γύρισμα έγινε πριν από έναν μήνα. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός και απλός, και μάλιστα στο τέλος δοκιμάσαμε και τις λιχουδιές του» δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα η νεαρή Τζιανάν, η οποία βρέθηκε στο γύρισμα που έγινε σε πάρκο κοντά στην εταιρεία - μάλιστα, μια μέρα με αρκετό κρύο.
Ο κριτής του «Master Chef» με τα εντυπωσιακά τατουάζ του βάζει την ποδιά και γίνεται «dirty chef» για να σερβίρει τα «βρόμικα» (όπως λέμε τα σάντουιτς στις καντίνες) στα κορίτσια του γνωστού brand, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων jeans, μακριά φορέματα, ρούχα απλά και καθημερινά τα οποία μεταμορφώνουν και ανεβάζουν τη διάθεση.
Πάντως, τον τελευταίο καιρό ο γνωστός chef μετά τη δημοσιότητα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Mega, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για διαφημίσεις.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved