Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου έμαθε πως έκανα πλαστική στήθους από τα κανάλια»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο χαμό που είχε γίνει πριν λίγο καιρό και αφορούσε στο αν έχει κάνει πλαστικές ή όχι καθώς και στο πώς ήταν στην εφηβική της ηλικία. «Δεν είμαι η μοναδική ελληνίδα που έχει αλλάξει από τα 16 της μέχρι σήμερα. Ίσως να έδωσα κι εγώ δικαιώματα για να πάρει τέτοια έκθεση», δήλωσε με αρκετή σύνεση η Κατερίνα.

Παρόλα αυτά, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως η αντίδρασή της ήταν υπερβολική και δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο. Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το παρασκήνιο... «Μπορεί ο μπαμπάς μου να μην ήξερε ότι έχω κάνει κάποια πλαστική, γιατί θα πρέπει να το ακούσει; Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 ετών και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους δεν το είχα πει στον μπαμπά μου και δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση», ανέφερε.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, επίσης, ότι τον τελευταίο μήνα επισκέπτεται ψυχολόγο και κυρίως μετά από την παρότρυνση του Νίκου Μουτσινά. Ένα από αυτά που θέλει να διορθώσει στο χαρακτήρα της είναι οι υπερβολικές της αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved