Showbiz

Τι είπε ο Λιανός και «έστειλε» τη Μενεγάκη;

Gossip-tv Team

Πρώτος καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Γιώργος Λιανός. Η παρουσιάστρια μόλις είδε τον Γιώργο ενθουσιάστηκε και άρχισε τα κομπλιμέντα μέχρι τη στιγμή που ο παρουσιαστής-τραγουδιστής "άνοιξε το στόμα του" και την... «έστειλε».

Ο Γιώργος Λιανός είπε στην Ελένη Μενεγάκη πως είχε ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για δουλειά. Στην προσπάθειά του όμως να εξηγήσει και στην Ελένη αλλά και στο πάνελ τι έκανε στο L.A. ήρθε η σύγχυση...!

«Πήγα για ένα φεστιβάλ παραδοσιακών συστημάτων... παραδοσιακά ποντιακά από τη Χαβάη», είπε ο παρουσιαστής και οι ερωτήσεις ξεκίνησαν! Μάλιστα, η παρουσιάστρια πίστευε πως την κοροϊδεύει και δεν μπορούσε να τον πιστέψει. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως πρόκειται για Χαβανέζους που έχουν παντρευτεί Ελληνίδες και χορεύουν ποντιακά με χαβανέζικη φούστα. Εξήγησε επίσης πως οι Χαβανέζοι για να μάθουν τους χορούς στέλνουν στα χωριά μας «κατασκόπους» και βάζουν τις γιαγιάδες να τους δείξουν τους αυθεντικούς παραδοσιακούς χορούς.

Ο Γιώργος Λιανός πήγε στο φεστιβάλ μαζί με άλλους δυο Έλληνες αρχικά για να τραγουδήσει και έπειτα γιατί ήταν μέλος κριτικής επιτροπής αφού το δεύτερο σκέλος του φεστιβάλ είχε να κάνει με ταλέντα από το Χαβάη.

Κι αν σας μπερδέψαμε τελείως... δείτε το βίντεο για να ξεμπερδευτείτε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved