Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Για τα προσωπικά μου έχουν πει πολλά, για την φωνή μου όχι»

Gossip-tv Team

Η προσωπική της ζωή έχει δει αρκετές φορές το φως της δημοσιότητας κάτι που και η ίδια η Άντζελα Δημητρίου δεν φροντίζει να κρατάει κρυφό.

Η τραγουδίστρια καλεσμένης της εκπομπής «Πρωινό mou» δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να διαφυλάξει κρυφή τη προσωπική του ζωή και όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή.

«Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από τα πέντε δάχτυλά τους. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Είμαι ο εαυτός μου, είμαι αυθόρμητη, είμαι αυτή που είμαι. Δεν μετανιώνω για τίποτα κι ούτε έχω να φοβηθώ κάτι. Με αγαπάει ο κόσμος κι όπου και να είμαι είναι κοντά μου κι όλοι μου λένε "Μην αλλάξεις. Μείνε όπως εσύ. Εμείς έτσι σε αγαπάμε κι έτσι σε θέλουμε"». Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας της σχολίασε το γεγονός ότι αν και έχει πει σπουδαία κομμάτια έχοντας μια πολύ ωραία φωνή, επειδή είναι τόσο αυθόρμητη ο κόσμος ίσως δεν την κατατάσσει στις ποιοτικές τραγουδίστριες. «Δηλαδή όταν καλλιτέχνης βγαίνει και λέει ότι παντρεύεται, ή ότι είναι σε σχέση με τον τάδε, αυτό του αφαιρεί την καλλιτεχνική του υπόσταση; Δεν το καταλαβαίνω». Άλλωστε ποτέ δεν έχουν αμφισβητήσει την πολύ καλή της φωνή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved