Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Το έπαιξα πολύ μάγκας στη ζωή μου και ήταν λάθος»

Gossip-tv Team

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou». Η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα της κόρη της χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια από τον πατέρα της μικρής.

«Έχουν δυσκολίες οι μονογονεϊκές οικογένειες. Από την άλλη 9 χρόνια την καριέρα μου την έβαλα σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι να καμαρώνω ένα παιδί που κατά 80% έχω εγώ την ευθύνη για αυτό. Έχει τεράστια ευθύνη».

Οικονομικά δεν είχε στήριξη για το μεγάλωμα της μικρής από κανέναν καθώς πίστευε ότι επειδή δεν παντεύτηκε με τον πατέρα της κόρης της έπρεπε να μην ζητήσει κάτι από εκείνον. Σήμερα αυτό το θεωρεί μεγάλο της λάθος. «Δεν είχα βοήθεια από κανένας ίσως γιατί κι εγώ το έπαιξα πολύ μάγκας στη ζωή μου. Έλεγα αφού δεν παντρεύτηκα με τον πατέρα της , δεν ζητάω χρήματα, και δεν είχα ποτέ βοήθεια. Νομίζω ότι είναι λάθος. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της θα πρέπει να μοιράζεται τις ευθύνες με κάποιον. Γιατί τραβάμε όλο εμείς το λούκι και η πολύ μαγκιά είναι λάθος. Και το λέω και στις γυναίκες που ακούνε, ότι δεν πρέπει να αφήνουμε έτσι τα αρσενικά. Ήταν δική μου επιλογή, να μην θέλω τίποτα, να μην χρειάζομαι τίποτα, θέλω μόνο την παρουσία σου. Λάθος. Πρέπει πάντα να υπάρχει, γιατί το παιδί το βλέπει και το μετράει και αναρωτιέται πού είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved