Showbiz

Η Θεοδωρίδου μιλάει για τα μειονεκτήματά της και τους άντρες!

Gossip-tv Team

Άκρως γυναικεία ήταν η σημερινή κουβέντα της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για αγάπη, για έρωτες αλλά και για μειονεκτήματα. Η τραγουδίστρια χωρίς φόβο αλλά με πάθος δήλωσε πως έχει πολλά «αρνητικά» όπως το ότι δεν έχει ιδέα από μαγειρική και οικοκυρικά καθώς και ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος όσον αφορά στα συναισθηματικά.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε ακόμα και για τις σχέσεις της με τους ανθρώπους λέγοντας πως θέλει πάντα να κάνει τους γύρω της να χαμογελούν καθώς και ότι ο κόσμος τι θεωρεί απρόσιτη γεγονός που δεν ισχύει. Αυτό ήταν και ο βασικός λόγος, όπως εξήγησε η ίδια, που αποφάσισε να συμμετέχει στον «Όμορφο Κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ανέφερε, ακόμη πως της αρέσει να περιποιείται τον σύντροφο της και να τον κατακτά ενώ θεωρεί πως ο έρωτας θέλει πολύ δουλειά κάτι το οποίο δεν κάνει συνήθως η ίδια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε επίσης πως για εκείνη ο έρωτας τελειώνει απότομα και μετά ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ. Παρόλα αυτά, έχει πληγωθεί από τον έρωτα πάρα πολύ, αλλά είναι πολύ έντιμη και δεν έχει απατήσει, κοροϊδέψει και «καθυστερήσει» ποτέ σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved