Showbiz

Ποιον άντρα θέλει η Μαρινέλλα για τη Θεοδωρίδου;

Gossip-tv Team

Η φιλία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη Μαρινέλλα είναι γνωστή όπως επίσης και ο θαυμασμός που τρέξει η πρώτη για τη δεύτερη.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη που είχε με την κουμπάρα της, Νατάσα, θέλησε να μάθει τι ενώνει αυτές τις δυο γυναίκες καθώς και πως έδεσαν μεταξύ τους. «Μας ενώνει η τρέλα, το χιούμορ, η καταγωγή», αναφέρει η τραγουδίστρια καθώς και ότι «ανακάλυψα στην πορεία ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε με ένα δικό μας μοναδικό τρόπο». Επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε πως η Μαρινέλλα αντιλαμβάνεται τα πάντα, έχει ανοιχτές τις κεραίες της και είναι ένας άνθρωπος που είναι από μόνος του τα πάντα.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την τραγουδίστρια αν η Μαρινέλλα της κάνει κριτική για τις προσωπικές της επιλογές και τότε η Νατάσα έβαλε τα γέλια και είπε: «Όσον αφορά στα προσωπικής φύσεως θέματα δεν της αρέσει κανείς για μένα μου λέει "σε παρακαλώ τώρα αυτός για σένα, σε παρακαλώ". Η Μαρινέλλα επειδή είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, θέλει έναν τέτοιο άντρα δίπλα μου, σου λέει τι θέλεις κανένα νιάνιαρο; Θέλεις έναν άντρα εσύ».

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved