Showbiz

Έφη Σαρρή: «Άι σιχτίρι, θα κλειστώ σε μοναστήρι, θα σου κάψω το τσαντίρι»

Gossip-tv Team

Η κατάξανθη «απειλή» των 90's επέστρεψε! Η Έφη Σαρρή «κολλάει» στον τοίχο τον Λάκη Λαζόπουλο και απειλεί να του... κάψει το τσαντίρι...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Έφη Σαρρή κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι... Κι αν αυτό από μόνο του δεν αποτελεί είδηση, τότε ο στίχος αξίζει να αφιερώσετε τρία λεπτά και εφτά δευτερόλεπτα από το χρόνο σας... Η φυσιολατρία που την διακατέχει φαίνεται στα πρώτα δεύτερα του βίντεο κλιπ, όταν το γαλάζιο της θάλασσας συναντά το μοναδικό ελληνικό ήλιο και τις ακτίνες του σε ένα πλάνο «κόλαση». Αυτό όμως που έρχεται να απογειώσει το πλάνο αυτό, είναι ο ήχος της καμπάνας που θα σας διαπεράσει και θα σας κάνει να θυμηθείτε τον τελευταίο Επιτάφιο που έχετε πάει.

Και αν νομίζετε ότι αυτό φτάνει, η φωνή της Έφης Σαρρή συναντά τον ποιητικό στίχο «Εσύ μιλάς επί παντός επιστητού κι εγώ ξαπλώνω στο κρεβάτι του γιατρού». Για ότι διαβάσατε πιο πάνω, έχετε να ευχαριστείτε τον Λάκη Λαζόπουλο. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, μπορείτε να ακούσετε το καινούργιο τραγούδι της Έφης Σαρρή, το οποίο προφανώς έχει γραφτεί για τον παρουσιαστή και μπορεί να χαρακτηριστεί ως η συνέχεια σε μία τηλεοπτική σχέση που μπορεί να στείλει την τραγουδίστρια σε μοναστήρι, ή ακόμα και στη φυλακή. «Άι σιχτίρι θα κλειστώ σε μοναστήρι και με το λιβανιστήρι θα σου κάψω το τσαντίρι». Δώσε και... σώσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved