Showbiz

Victoria Hislop: «Δεν θέλω σπίτι στην Ελλάδα, δεν θέλω να πληρώνω τόσους φόρους»

Gossip-tv Team

Η συγγραφέας του best seller «Το νησί» και ενός από τα καλύτερα σίριαλ των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση, η Βικτόρια Χίσλοπ βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη μιλά για τη νέα συγγραφική της δουλειά, για τα τηλεοπτικά σχέδια, για την αγάπη της για τη χώρα μας αλλά και για την απόφασή της να μην επενδύσει σε σπίτι στην Ελλάδα λόγω των αβάσταχτων φόρων που θα της επιβάλλονταν. Σε ερώτηση αν θα κάνει σύντομα σίριαλ το νέο της βιβλίο, η συγγραφέας λέει: «Δεν είναι η σωστή στιγμή γι' αυτό γιατί θα είναι πολύ ακριβή παραγωγή για να γίνει σίριαλ. Περιμένω». Ποια ήταν αλήθεια η πρώτη ελληνική λέξη που είπε; «Ζαχαροπλαστείο. Δεν είναι εύκολη λέξη αλλά για μένα είναι μία λέξη που περιγράφει κάτι. Είναι κάτι πολύ ωραία και ήταν η πρώτη λέξη που έμαθα». Η Βικτόρια Χίσλοπ επίσης μίλησε για την αγάπη της για τη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Η κουλτούρα, το τοπίο, το φαγητό, οι άνθρωποι... Όλα είναι τα καλύτερα».

Τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο να τρώει, κάθε φορά που ταξιδεύει μέχρι τη Θεσσαλονίκη; «Όταν είμαι εδώ τρώω τρίγωνα. Ένα είναι αρκετό». Τέλος, σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να αγόραζε ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη ή γενικότερα στην Ελλάδα, η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της: «Έχω ένα σπίτι στην Κρήτη και πληρώνω πολλούς φόρους για το σπίτι εκεί. Όχι, δεν θα αγόραζα τώρα σπίτι. Προτιμώ να έρχομαι και να μένω στα ξενοδοχεία. Δεν χρειάζεται να καθαρίζω το σπίτι, ούτε να πληρώνω ΔΕΗ ή πιο πολλούς φόρους» είπε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι». Δείτε τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved