Showbiz

Μάρω Λεονάρδου: «Είναι μεγάλη κουβέντα να πω ότι είμαι ευτυχισμένη»

Gossip-tv Team

Πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη είναι πλέον η Μάρω Λεονάρδου. Η δημοσιογράφος μίλησε στην «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη ζωή εκτός τηλεόρασης, την επικαιρότητα, την ευτυχία αλλά και την καθημερινότητά της.

Η Μάρω Λεονάρδου δήλωσε πως «τώρα πια δεν είμαι στην τηλεόραση. Η ζωή μακριά από την τηλεόραση είναι υπέροχη. Όταν σε βομβαρδίζουν με κακές ειδήσεις δε θες και πολύ για να σαλτάρεις. Είναι ευκαιρία να ταξιδεύεις μακριά με τα βιβλία. Πάντοτε ταξίδευα σε δικούς μου κόσμους, γι'αυτό και έγραψα βιβλίο». Και πρόσθεσε πως «δεν παρακολουθώ καθόλου την επικαιρότητα. Υπάρχουν κι άλλα ωραία πράγματα στη ζωή. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. υπάρχουν κι άλλα ωραία πράγματα στη ζωή. Το ιδανικό για τον καθένα είναι λίγο περίεργο».

Μίλησε για τον χωρισμό της λέγοντας πως «η ζωή έχει πολλές σελίδες και το τέλος είναι σχετικό στη ζωή. Όσο πιο πολλές σελίδες μπορεί να διαβάσει κανείς τόσο πιο ενδιαφέρον θα έχει η ζωή του».

Όσο για το αν είναι ευτυχισμένη, δήλωσε πως «είναι μεγάλη κουβέντα να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Είμαι πολύ καλά».

Τέλος, μίλησε για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη λέγοντας ότι «όλα αυτά είναι συνέπεια όταν πιέζεις πολύ τον κόσμο. Ας πρόσεχαν να μη φτάναμε στα άκρα».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved