Showbiz

Ποιος δήλωσε: «Είχα να κάνω σεξ τρεις μήνες, είχα άλλες προτεραιότητες»

Gossip-tv Team

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που οι προτεραιότητες σου αλλάζουν. Τρεις μήνες έγραφα ένα σενάριο και ήμουνα από το πρωί μέχρι το βράδυ κολλημένος σε αυτό. Δεν είχα καν σκέψη για το sex», δήλωσε γνωστός ηθοποιός δίνοντας μια άλλη διάσταση στο sex.

Ο λόγος για το Μάνο Γαβρά. Ο ηθοποιός ο οποίος κάνει καριέρα στο εξωτερικό μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» για όλα όσα έχει ζήσει στο διεθνές jet set, για τους stars που έχει συνεργαστεί αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Μάνος Γαβράς τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει διακοπές ενώ ετοιμάζεται να φύγει ξανά για την Αμερική. Ο ηθοποιός μιλάει για την εμπειρία του και τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez και τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας: «Ήταν ωραία εμπειρία στο πλευρό της Jennifer Lopez .Πρώτη φορά βρέθηκα σε σετ χολυγουντιανής ταινίας. Είχαμε περάσει δυο ήμερες μαζί με την τραγουδίστρια, τον πρώην άντρα της και τα δίδυμα. Τότε ήταν ακόμα μαζί».

Ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην ταινία που έχει αναλάβει την παραγωγή και πρωταγωνιστεί η Nicole Kidman, λέγοντας: «Ετοιμάζω την παραγωγή στην ταινία που πρωταγωνιστεί η Nicole Kidman. Εκεί θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα, λόγου χάριν, Liam Neeson, Mariah Carey, Opra Winfrey και αρκετοί άλλοι».

Ο Μάνος Γαβράς, όμως, εξηγεί γιατί ενώ ήταν να συνεργαστεί με την Demi Moore το «πάγωσε». Τι μεσολάβησε και γιατί νιώθει αβεβαιότητα με τη μεγάλη star; «Θα αναλάβω άλλη μια παραγωγή με την κόρη του Clint Eastwood. Περιμένουμε να κλείσουμε τον βασικό γυναικείο ρόλο..Ήμασταν σε συζητήσεις με τη Demi Moore, αλλά λόγω της κακής ψυχολογικής της κατάστασης, ενός προσωπικού δράματος δεν μπορούσε».

Τέλος, ο ηθοποιός σχολιάζει την απόφαση του Χρήστου Βασιλόπουλου να συμμετέχει σε μια αισθησιακή ταινία εξηγώντας πως εκείνος δεν θα επέλεγε κάτι τέτοιο αλλά δεν τον ενοχλεί ως θεατής.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved