Showbiz

Σφακιανάκης: «Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που είναι αρσενικός να βγαίνει σαν την φτερού στην Πλάκα»

Gossip-tv Team

Χείμαρρος ήταν ο Νότης Σφακιανάκης και για μια ακόμα φορά οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και για ακόμη φορά μίλησε με τόλμη και χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν τα λόγια και οι σκέψεις του. Ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του στο "Όλα μπάχαλο" αναφέρθηκε τόσο στον Παντελή Παντελίδη όσο και στις… σεξουαλικές προτιμήσεις του Μάνου Χατζιδάκι.

Ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως είχε περάσει από ακρόαση για νυχτερινό πρόγραμμα στο οποίο και θα εμφανιζόταν τον Παντελή Παντελίδη και πρόσθεσε αργότερα ότι δεν έχει ακούσει κανένα του τραγούδι.

Όταν ο Θέμος τον ρώτησε για τους ομοφυλόφιλους ο Νότης απάντησε:

«Για τους gay φταίνε τα περιοδικά, όσοι είχαν διαπαιδαγωγήσει αρκετές γενεές μέσα από αυτή τη διαδικασία. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που είναι αρσενικός να βγαίνει σαν την φτερού στην Πλάκα. Και ο Χατζηδάκις ομοφυλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;» είπε μεταξύ άλλων ο Νότης Σφακιανάκης για τους gay.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς, είτε οι απόψεις του βρίσκουν σύμφωνους κάποιους, είτε όχι, ο Νότης είναι ο μοναδικός, ίσως, καλλιτέχνης που έχει μάθει να λέει μπροστά σε ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα αυτά που πραγματικά σκέφτεται και νιώθει χωρίς να τα φιλτράρει και επεξεργάζεται. Η αυθεντικότητά του αυτή, πέραν του ταλέντου του, τον ξεχωρίζει και τον κάνει να έχει πιστούς, εδώ και χρόνια, θαυμαστές. Ο Νότης άλλωστε έχει αποδείξει ότι η καριέρα δε γίνεται μόνο με δημόσιες σχέσεις ή με περιτύλιγμα χαρακτήρα. Είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε και αυτό είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που βρίσκει σύμφωνους ακόμη και όσους δεν τον συμπαθούν ή τους βρίσκουν αντίθετους οι απόψεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved