Showbiz

To νέο άλμπουμ του Δήμου Αναστασιάδη

Gossip-tv Team

Ενώ όλη Ελλάδα τραγουδάει το «Μείνε Δίπλα Μου», ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφορεί τώρατον δίσκο που περιέχει τη μεγάλη επιτυχία κι άλλα δέκα ακόμη καινούργια τραγούδια-αποκάλυψη!

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Δήμος Αναστασιάδης κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «ίδια μάτια», που θα είναι σίγουρα ο δίσκος της χρονιάς!

Ήδη τους προηγούμενους μήνες έχει αναγνωριστεί και αγαπηθεί από όλη την Ελλάδα το πρώτο single «Μείνε Δίπλα Μου», ενώ το άλμπουμ που κυκλοφορεί τώρα περιέχει άλλα δέκα εκλεκτά κομμάτια, όλα -εκτός από δύο- σε μουσική του ίδιου του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς κι αυτή τη φορά μας εκπλήσσει με μουσικές συνθέσεις που κανείς δεν θα περίμενε από εκείνον!
.
Τους στίχους των 11 συνολικά τραγουδιών υπογράφουν εκλεκτοί δημιουργοί: Νίκος Μωραΐτης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιώργος Λεμπέσης, αλλά κι ο σπουδαίος Χρόνης Αηδονίδης στο παραδοσιακό «Αχ Ελένη». Για πρώτη φορά επίσης έχει γράψει στίχους και ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης στα τραγούδια «Ίδια Μάτια» και «Έλληνας».

Το δεύτερο single από το άλμπουμ είναι το ομότιτλο «Ίδια Μάτια», γραμμένο εξολοκλήρου από τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ έχει ξεχωρίσει και το «Αχ Ελένη», ένα τραγούδι σε παραδοσιακό ρυθμό και στίχους του Χρόνη Αηδονίδη.

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να τα ακούσετε online στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved