Showbiz

Η νιόπαντρη Ψυχράμη μιλά για την πρόταση γάμου, το μυστήριο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Gossip-tv Team

Η Αντιγόνη Ψυχράμη παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μακαλιά πριν λίγες μέρες. Η ίδια μίλησε στο Happy Day για την πρόταση γάμου, το μυστήριο αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδί.

«Η πρόταση γάμου έγινε στο σινεμά. Είχε ετοιμάσει μια ταινία μικρού μήκους ο Δημήτρης και είχε μαζέψει φίλους. Δεν ήξερα τι θα δούμε, με πήρε τηλέφωνο η Νάντια Κοντογεώργη να πάμε σινεμά και πήγαμε. Είχε σκοτάδι και είχε βάλει και πέντε άσχετους δίπλα, που δεν τους ήξερα. Ξεκινάει η ταινία, παίζει τρέιλερ και λέω “Νάντια, αυτή είναι η φωνή του Ζήση Ρούμπου”. Moυ απαντά εκείνη “ε μπορεί να έχει κάνει ένα τρέιλερ”. Και, όταν άρχισε, αναγνώρισα τα δάχτυλα του Δημήτρη», είπε χαρακτηριστικά.
«Όταν γνώρισα τον Δημήτρη δεν είχα νιώσει ότι μπορεί να είναι ο άνδρας της ζωής μου. Ήμασταν φίλοι, κάναμε παρέα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ, ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ο Δημήτρης μου το έβγαλε αυτό», πρόσθεσε.
Όσο για την απόκτηση ενός παιδιού δήλωσε: «Περνάει πιο πολύ από το μυαλό του Δημήτρη! Εγώ αγαπάω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το στηρίξω όλο αυτό σε αυτή τη φάση της ζωής μου», απάντησε η ίδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved