Showbiz

Ξέσπασε η Ηλιάδη:Το δημοσίευμα που την ενόχλησε και η σχέση που της χρέωσαν - Τι λέει για τον Σάββα;

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Ηλιάδη είπε στο όλα για τον χωρισμό που της χρεώνουν από τον Γκέντσογλου: «Έχω μπερδευτεί και εγώ: Χώρισα ή δεν χώρισα; Έχουν γραφτεί και χιλιάδες σενάρια! ».

Και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω τι γίνεται στο σπιτάκι μου αλλά έχω αλλάξει τον τρόπο που χειρίζομαι όλα αυτά, γιατί προσβάλλομαι. Δεν έχω επιτρέψει να μου χρεώνουν σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί έχω μία οικογένεια και δύο παιδιά πίσω μου! Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίζω με τη νομική οδό πια!».

Και τόνισε: «Ο Σάββας είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Δεν είναι σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχει τον τρόπο τον δικό μου. Δεν έχει τον δικό μου αυθορμητισμό που θα βγω και θα γράψω στη σελίδα μου. Βέβαια τον ενοχλούν πάρα πολλλά πράγματα, αλλά δεν τα χειρίζεται όπως εγώ. Το έχω αναλάβει εγώ αυτό το κομμάτι!», απάντησε η τραγουδίστρια.
Η Αγγελική τόνισε ότι ενοχλήθηκε και για ένα πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε να έχει σχέση με έναν άνθρωπο, που δεν τον γνώριζε καν:
«Μου χρεώθηκε μία σχέση με έναν άνθρωπο που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν με έχει δει ποτέ στη ζωή του ούτε αυτός. Το διέψευσε ο άνθρωπος αυτός. Και δεν υπήρξε ούτε ένα site που να δημοσιεύσει τη διάψευσή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved