Showbiz

Η πρωταγωνίστρια στο νέο videoclip του Παντελίδη μιλάει για τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή

Gossip-tv Team

Η  Ιωάννα Καριώρη είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο videoclip του Παντελή Παντελίδη του τραγουδιού «Άλλη Μία Ευκαιρία» και μίλησε για τη γνωριμία της με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Είχες γνωρίσει προσωπικά τον Παντελή Παντελίδη ή τον ήξερες μέσω των τραγουδιών του;

Τον είχα γνωρίσει μέσω κοινής παρέας και μπορώ να πω πως ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Πολύ καλός χαρακτήρας και ταυτόχρονα πολύ θετικός αλλά και αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας… ήταν ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός! Δυστυχώς “έφυγε” όντας πάρα πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου που δεν μπορεί να τον ξεχάσει…

Στα 21 σου συμμετέχεις σε ένα video clip ενός λαοφιλούς τραγουδιστή που έφυγε άδικα από τη ζωή… η συγκεκριμένη κίνηση θα έλεγες ότι αποτελεί ένα φόρο τιμής στο πρόσωπο του;

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα… χαρμολύπη! Καταφέραμε όλη η ομάδα να δημιουργήσουμε μια όμορφη εικόνα για τον Παντελή κι από την άλλη υπήρχε η σκέψη για τον άδικο χαμό του που προκαλούσε θλίψη.

Το video clip του «Άλλη Μια Ευκαιρία» ξεπέρασε το ενάμιση εκατομμύριο views στο Youtube… πως νιώθεις γι` αυτό;

Γενικότερα όλη η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ για να παραχθεί αυτό το βίντεο κλιπ κι αυτό έχει κάποια σημασία. Απλά ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος που από μόνος του είχε καταφέρει τα πάντα οπότε είναι απολύτως λογικό να έχει τόσο μεγάλη απήχηση… ένας συνδυασμός αυτών των δυο.

Πηγή: patrisnews.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved