Showbiz

Καλομοίρα: Για τα παιδιά ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή που...

Gossip-tv Team

Αλλαγή του χρόνου και Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα, έκανε μετά από αρκετά χρόνια η Καλομοίρα και είναι ενθουσιασμένη γι' αυτό.

Η γλυκιά μαμά που έχει βρει τις ισορροπίες της ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της -που φυσικά πάντα έχει την πρώτη θέση- πριν λίγο καιρό πήρε μια μεγάλη απόφαση. Να έρθει στην Ελλάδα οικογενειακώς αυτή τη φορά για να παρουσιάζει τα backstage στο νέο show του Ant1, το Rising star.

Και σίγουρα το απολαμβάνει απόλυτα. Κι ας πέρασε λίγο δύσκολα στην αρχή με τα παιδιά και την αλλαγή, χώρας, σπιτιού και περιβάλλοντος. Η Καλομοίρα είναι σίγουρα η χαρά του δημοσιογράφου, αφού είναι από τα ελάχιστα πλάσματα σε αυτόν τον χώρο που παραμένει εντελώς αυθεντική, απαντάει σε όλα και έχει τη γνήσια χαρά ενός μικρού παιδιού που ζει το όνειρό του.

Περάσαμε μαζί της το χθεσινό βράδυ στα παρασκήνια του Rising Star και σε ένα από τα breaks βρήκαμε τον χρόνο να τα πούμε λιγάκι υπό τους ήχους του ντουέτου του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα.

Πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα; Πώς νιώθει τώρα που ο σύζυγός της Γιώργος θα πρέπει αν επιστρέψει στην Αμερική; Πώς προσαρμόστηκαν τα δίδυμά της στην Ελλάδα και πώς τα πάνε με τα ελληνικά; Αυτά και άλλα πολλά στο αποκλειστικό βίντεο του Gossip-tv.gr που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved