Showbiz

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος χωρισμού Βίσση–Καρβέλα και το απίστευτο σχόλιο της Σκορδά

Gossip-tv Team

Μετά από χρόνια μάθαμε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της Άννας Βίσση από τον Νίκο Καρβέλα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος που ήταν καλεσμένος στο όλα ξεκόλλα αποκάλυψε:

«Μια μέρα που ήταν στην Καλαμάτα και έκαναν συναυλία μαζί πάει και της λέει «Θέλω να χωρίσουμε». Του λέει «Γιατί;» και της απάντησε «Γιατί δεν έχω σεξουαλική διάθεση για σένα».

Όσο για τον χωρισμό του ίδιου από τη Τζένη Μπαλατσινού, δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ το σθένος να χωρίσω. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με διώξει η άλλη».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, που προβλήθηκαν στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά είπε: «Φαντάζομαι ότι το πιο γνωστό είναι να το συζητήσεις με τον άλλον και είναι ένα κομμάτι για μένα που μπορεί να βρεθεί λύση για να το αλλάξεις, αν θέλουν και οι δύο πλευρές. Δεν είναι λόγος (το σεξ) για να διαλύσεις ένα σπίτι».
Και στη συνέχεια, η Φαίη πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Εμείς θα βγάλουμε συμπέρασμα ποιος ήταν καλά και ποιος δεν ήταν; Πάτε καλά; Εδώ εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε σε μια σχέση τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί αντιδράμε έτσι. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved