Showbiz

Rising Star: H διαφωνία του Αντώνη Ρέμου στο τραγούδι του παίκτη του και η απίστευτη παραδοχή!

Gossip-tv Team

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του Rising star και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, συναντήσαμε τον Αντώνη Ρέμο επί σκηνής και μιλήσαμε για όλα. 

Για το θρίλερ της ψηφοφορίας του τελικού, το τραγούδι που επέλεξε να πει ο παίκτης του αλλά και άλλα πολλά.

«Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό που έγινε στον τελικό του Rising Star. Ότι θα είναι τα πράγματα τόσο οριακά» ήταν οι πρώτες του κουβέντες και συνέχισε:
Αν και από την αρχή υπήρχε μια φημολογία που ήθελε τον Γιάννη Ξανθόπουλο το απόλυτα φαβορί που πήγαινε για μια ξεκάθαρη νίκη, αποδείχτηκε τελικά πως δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Για μένα ο Σωτήρης Καρυστινός για κάποιες λεπτομέρειες τεχνικές πιστεύω, έχασε την πρωτιά και κέρδισε ο Γιάννης τελικά»

-Νομίζω ότι η επιλογή του Σωτήρη Καρυστινού ίσως να μην ήταν η καλύτερη στρατηγικά για αυτό το σημείο του παιχνιδιού...

«Το είπα. Κάναμε μια κουβέντα με τον Σωτήρη και είπαμε ότι ίσως το τραγούδι αυτό να μην ήταν σωστό για αυτή τη φάση του διαγωνισμού. Γιατί είναι και θέμα τακτικής, είναι ένα παιχνίδι. Η απάντησή του όμως ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί του και ήταν και καθηλωτική γιατί μου είπε: Αντώνη μου μ’ αρέσει να λέω τραγούδια που αγαπάω... Έτσι εγώ δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο, μόνο ένα μεγάλο μπράβο που τόλμησε να το κάνει με ένα δύσκολο τραγούδι, ένα τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη που δεν είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό. Πιθανόν Και μόνο για αυτή του την απόφαση εγώ του βγάζω το καπέλο...»

Μας είπε και άλλα, για τον "χαμένο" μέσα από τα χέρια του νικητή τελικά Γιάννη Ξανθόπουλο στην επιλογή των παικτών, τους άλλους κριτές του παιχνιδιού και άλλα πολλά. Δείτε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου στο Gossip-tv.gr στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved