Showbiz

Nomads: Φεύγει ο Αρναούτογλου για το Palawan - Εικόνες από το αεροδρόμιο και η έκπληξη...

Το gossip-tv.gr συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο με προορισμό το Palawan. 

Η πτήση αναχωρεί στις 22.25 και η πρώτη στάση είναι η Κωνσταντινούπολη όπου θα πάρει αεροπλάνο με προορισμό την Μανίλα για να φτάσει στη συνέχεια στον τελικό προορισμό του που είναι το Παλάουαν όπου θα γυριστεί το Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο πριν από τις 8 το βράδυ και εκεί τον περίμεναν οι συνεργάτες του που θα ταξιδέψουν μαζί του στις μακρινές Φιλιππίνες.

Αφού έκαναν το checki in και συνεννοήθηκαν για την αποστολή των αποσκευών τους και τα transfer έτσι ώστε να μην χαθούν, ο Γρηγόρης περίμενε υπομονετικά τους συνεργάτες του να ολοκληρώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πτήση τους. Όση ώρα ο παρουσιαστής περίμενε συνομιλούσε με βίντεο κλήση και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος, αν και ήταν αρκετά κουρασμένος, αφού σήμερα το πρωί έκανε κανονικά την ραδιοφωνκή του εκπομπή στον Sfera Radio και στην συνέχεια είχε γύρισμα με τον Έκτορα Μποτρίνι για το "My way".

Μάλιστα, δεν έκρυψε την χαρά του που θα ταξιδέψει στο Pallawan και δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Nomads.

Το gossip-tv.gr, δεν παρέλειψε να του κάνει και μερικά δώρα για την πτήση, όπως ένα βιβλίο για να διαβάσει προκειμένου να περάσει η ώρα του, ένα αρκουδάκι αγελαδίτσα για να μην νοιώθει μόνος, ένα παγουρίνο για να πίνει το νερό του στα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, καθώς θα μείνει εκεί μέχρι τις γιορτές. Ο παρουσιαστής όπως θα δείτε στο βίντεο, αφού γέλασε με τα δώρα μας δεν παρέλειψε να μας ευχαριστήσει για την κίνηση και που τον σκεφτήκαμε και μας αποκάλυψε ότι το βιβλίο ήταν πολύ καλή σκέψη, αφού εκτός από κάποια dvd δεν πήρε κάτι άλλο μαζί του.

Βέβαια, την ίδια ιδέα είχαν και κάποια τηλεοπτικά συνεργεία που του έφεραν παραδοσιακά φαγητά και λάδι για να πάρει μαζί του.

Αυτή την ώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει περάσει τον έλεγχο και περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να ξεκινήσει το ταξίδι μιας απίστευτης εμπειρίας που μας καλεί να ζήσουμε μαζί τους.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved