Showbiz

Ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου ξεσπάει κατά του Μητροπολίτη Ναυπάκτου: «Να μην τον βρω καλύτερα»

Gossip-tv Team

Ένας χρόνος και κάτι πέρασε από τον χαμό της Γεωργίας Αποστόλου.

Ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την κόρη του και πόσο συγκλονισμένος είναι από τον θάνατό της. Ξέσπασε κατά του Μητροπολίτη Ναυπάκτου που πρόσφατα με επιστολή του αποκάλυψε όσα του είχε εκμυστηρευτεί η αδικοχαμένη ηθοποιός. «Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έφυγε από καρκίνο, θα το μάθαινα τουλάχιστον. Ο Μητροπολίτης δεν έπρεπε να πει τίποτα, υποτίθεται ότι εξομολογήθηκε, είναι σαν να ρουφιανεύεις κάποιον, εγώ για αυτό δεν πάω να εξομολογηθώ. Γίνεται από παπάς, Κατίνα, κουτσομπόλα, δεν έκανε καθόλου καλά, της έκανε κακό. Καλύτερα να μην τον βρω, γιατί θα του φερθώ και θα του μιλήσω άσχημα.

Είχε μεγάλη επικοινωνία μαζί του. Μάνα μου, επειδή μ’ αγαπούσε, μπορεί να είχε και από αυτό τον καρκίνο, δεν ξέρω. Ένα μήνα είχε χάσει τη φωνή της, και δεν έβγαζε κιχ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πίστευε πολύ. Οικονομικά πέρναγε, εγώ τη βοηθούσα όσα μπορούσα, λες να μην ήξερα εγώ; Το ότι δεν ήταν στο σπίτι δεν σήμαινε τίποτα. Τη βοηθούσα κι εγώ στο ενοίκιο, γιατί είχε σταματήσει από τη δουλειά.

Πόνεσα και πονάω, αλλά για μένα δεν έχει φύγει. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος, και πήγε στον δικό της. Ήταν ένα αγγελούδι, έκανε φτερά και έφυγε. Εγώ επικοινωνώ μαζί της, σαν να είναι ζωντανή, μου μιλάει τα βράδια, καταλάβατε; Μου το έλεγε, δεν της άρεσε ο κόσμος αυτός. Φανταστείτε ακόμη δεν ξέρω από τι έφυγε. Κάθε μέρα ανάβω το καντηλάκι της πρωί βράδυ, δεν μου λείπει, κάθε μέρα τη βλέπω, έρχεται εδώ και μιλάμε», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved