Showbiz

Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά: «Το σπίτι μας κινδύνευσε να καεί ακόμα δυο φορές στο παρελθόν»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Ρουβάς μιλά για όλα στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος , ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, της δημόσιας τηλεόρασης της Κύπρου, το ΡΙΚ.

Ο Σάκης μιλά για την Κάτια Ζυγούλη και τις προτάσεις γάμου, την καθημερινότητά του με τα παιδιά, την πολιτική αλλά και τα τραγικά γεγονότα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
Ο Σάκης δήλωσε: «Κάθε χρόνο έκανα πρόταση γάμου στην Κάτια». Και τόνισε: «Αποφασίσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος των παιδιών, μετά το τέταρτο παιδί μας και είπαμε ότι ήταν καιρός να παντρευτούμε». Και υπογράμμισε: «Δεν άλλαξε κάτι για μας , μετά το γάμο μας»! Όσο για το που πήγαν για μήνα του μέλιτος η απάντηση ήταν «μήνα του μέλιτος κάνουμε κάθε χρόνο με την Κάτια».
Και είπε: «Δεν είμαι αυστηρός ως πατέρας αλλά νομίζω ότι έτσι όπως μεγαλώνουμε τα παιδιά δεν χρειάζεται να γίνω αυστηρός. Θα πάω στο σχολείο μαζί με την Κάτια για να πάρουμε τους βαθμούς και να μιλήσουμε με τους δασκάλους… Τα παιδιά μας δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν δυο γονείς που κάνουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά η Αναστασία που είναι η μεγαλύτερη, όταν βγαίναμε έξω για μια βόλτα και μας μιλούσε όλος ο κόσμος, νόμιζε ότι όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα».

Όσο για τη φονική πυρκαγιάς στο Μάτι είπε: «Ο αδελφός μου ήταν στο σπίτι μαζί με τον Απόλλωνα. Εγώ με την Κάτια και τα τρία παιδιά ήμασταν στην Κέρκυρα. Να σου πω την αλήθεια Τάσο, εγώ πίστεψα ότι το σπίτι μας κάηκε. Ήμουν ήρεμος όμως μέσα μου. Είπα «μπροστά σε τέτοια καταστροφή δεν μπορείς να κάνει κάτι. Επέστρεψα από την Κέρκυρα, πήρα τον Απόλλωνα ξανά πίσω στο νησί κι εγώ επέστρεψα στην Αθήνα στο σπίτι μας. Είχε κινδυνεύσει το σπίτι μας ακόμη δυο φορές από πυρκαγιά και γι’ αυτό το λόγο ευτυχώς είχα εγκαταστήσει αυτόματη πυρόσβεση που έσωσε το σπίτι μας».

Δείτε σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved