Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Αποχώρησε από επίδειξη μόδας – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Gossip-tv Team

Η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε από προγραμματισμένη επίδειξη μόδας.

Φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να αποχωρεί επειδή στην ίδια εκδήλωση θα είναι και η Μαρία Αντωνά, η οποία έχει σχέση με τον πρώην της, Άρη Σοϊλέδη.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι όντως δε θα είναι στη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας. Ποιος όμως είναι ο λόγος που δε θα παρευρεθεί;
Η Ελένη είπε αρχικά: «Δυστυχώς δεν θα είμαι στο “Yes I Do”, απόψε το βράδυ. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, ειδοποίησα τα κορίτσια αρχή της εβδομάδας για την απόφασή μου.»!

Και πρόσθεσε: «Να σκεφτείς ότι αυτή την ώρα που μιλάμε δίνω αίμα, κάνω κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες. Την προηγούμενη εβδομάδα ακύρωσα και τις εμφανίσεις μου στην Καλαμάτα. Έχω ένα θέμα με το στομάχι μου, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι και δυστυχώς αναγκάστηκα να το ακυρώσω.»!

Και υπογράμμισε η Ελένη στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Χριστός κι η Παναγία! Ποιο μυαλό σκέφτηκε ότι δεν θα πάω επειδή θα είναι η νυν του πρώην μου; Αγάπη μου, την λίστα με τα ονόματα που θα παρελάσουν την είχα από την αρχή, αλλά πέρα από αυτό αν είναι να κανόνιζα τις δουλειές μου, σύμφωνα με τέτοια πράγματα δεν θα είχα φτιάξει αυτό που έχω χτίσει μέχρι τώρα!».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved