Showbiz

Η αμηχανία του Καναράκη όταν ρωτήθηκε για την ξαφνική αποχώρηση της Μουτίδου από το θέατρο!

Gossip-tv Team

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη και έδωσε την δική του εμφανώς…αμήχανη απάντηση στην ερώτηση για την αιφνίδια αποχώρηση της Σοφίας Μουτίδου από την παράσταση «Μπαμπά...μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά η Σοφία Μουτίδου, δηλώνοντας πως ο λόγος που έφυγε από την παράσταση ήταν ότι συνέβη κάτι που την προσέβαλε ηθικά, εργασιακά και προσωπικά, ο Παντελής Καναράκης ερωτήθηκε και απάντησε, λέγοντας:

«Εγώ πήγα να κάνω το ρόλο της μοιρολογίστρας με την ψυχή στην Κούλουρη, δεν ξέρω, εφόσον το είπε η Σοφία, ισχύουν αυτά που είπε η Σοφία και δεν θα αμφισβητήσω, δεν θα σχολιάσω, δεν θα επικυρώνω δηλώσεις συναδέλφων. Εκείνο που ξέρω είναι ότι σε αυτό το έργο κάποιοι έχουμε κάνει διάφορους ρόλους, δηλαδή η Άννα Παναγιωτοπούλου τη μια ήταν η κόρη την άλλη έκανε την οικονόμο, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου τη μία ήταν δημοσιογράφος, την άλλη έκανε και τη μία και την άλλη κόρη. Ο Ρήγας με τις αντικαταστάσεις το έχει πάρα πολύ» είπε ο Παντελής Καναράκης.

Η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε: «Άκουσες αυτό που είπε η Σοφία ότι είναι γελοία η φράση ότι κάποιος αποχωρεί από μια παράσταση λόγω κούρασης και φόρτου εργασίας», με εκείνον να απαντα:

«Δεν το άκουσα. Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά είμαι κουμπάρος της, την έχω παντρέψει. Την Σοφία την είχαμε παντρέψει πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο Ρήγας που παίζαμε μαζί στους «Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη». Ό,τι είπε η Σοφία, ισχύει. Τι να σου πω. Δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ γιατί το είπε εκείνο ή το είπε το άλλο. Αφού είπε αυτή τους λόγους που αποχώρησε, τους ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα», είπε ο Παντελής Καναράκης σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου.

Δείτε το απόσπασμα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved