Showbiz

Όσκαρ 2019: Η αποκάλυψη της Δραγούμη για τον Λάνθιμο και η επιθυμία του!

Gossip-tv Team

Η 91η απονομή τελετής των Όσκαρ έγινε στο Dolby Theatre.

Τα φετινά βραβεία είχαν άρωμα Ελλάδας, αφού ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η ταινία του «The favorite» (Η Ευνοούμενη) ήταν υποψήφιοι σε 10 κατηγορίες, όμως τελικά κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα. Η ταινία απέσπασε μόνο ένα Όσκαρ, εκείνο του Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν.
Στην εκπομπή που έγινε στην Cosmote λίγες ώρες πριν τα Όσκαρ και τα παρουσίασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, είχε μεταξύ άλλων καλεσμένη και την Ναταλία Δραγούμη η οποία αποκάλυψε πως πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Γιώργο Λάνθιμο. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει και ένα περιστατικό με τον σπουδαίο σκηνοθέτη, όταν είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή της - μιας και είναι γνωστό ότι λατρεύει την ταχύτητα - και την βοήθησε προκειμένου να μεταφέρει τη μηχανή της στην άκρη του δρόμου και τον ευχαρίστησε για την πράξη του αυτή. Μία κίνηση που δε θα ξεχάσει ποτέ, όπως υπογράμμισε!
Ο Γιώργος Σατσίδης ο οποίος ήταν στο Λος Άντζελες και στο Dolby Theatre έδωσε όλο το ρεπορτάζ και τόνισε πως ο Γιώργος Λάνθιμος δεν πέρασε μπροστά από τις κάμερες και ο λόγος ήταν «Στο κόκκινο χαλί δεν μίλησε σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχει πένθος για τον πατέρα του και δεν ήθελε να δείξει ή να θεωρηθεί ότι γιορτάζει…». Αυτή ήταν η επιθυμία του Γιώργου Λάνθιμου να μην μιλήσει σε κανέναν δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί και τη σεβάστηκαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved