Showbiz

Μάριος Αθανασίου: Η σχέση με τα παιδιά του και πώς συνυπάρχει η νυν σύντροφός του με την πρώην του

Σάββας Μπίτζας

Ο Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα», η οποία παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Αθηνά και ήδη έχει ξεκινήσει περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Έχει κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του στον χώρο της υποκριτικής.

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον περιπετειώδη καινούργιο ρόλο του, αν θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνει ο ήρωάς του (είναι δίγαμος) αλλά και πράγματα που δε ξέρουμε για εκείνον.

Στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα», ο Μάριος υποδύεται έναν αστυνομικό, ο οποίος έχει μια διπλή ζωή, καθώς είναι με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, ενώ η μία δεν γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, μέχρι τη στιγμή που ένα ατύχημα ανατρέπει τα πάντα.

Ο ίδιος, με χιουμοριστική διάθεση, περιέγραψε τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, λέγοντας:

«Ο ρόλος μου είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και καθημερινό, που βρίσκει κάθε άνθρωπος στη ζωή του μία-δύο φορές. Είμαι ένας δίγαμος, με δύο σπίτια και δύο γυναίκες. Ο ήρωας το κάνει αυτό γιατί τις αγαπά πολύ και τις δύο και δεν θέλει να στεναχωρήσει καμία. Το έχει βρει βολικό, όντας οδηγός ταξί, και θεωρεί ότι μπορεί να το κρατήσει κρυφό, μέχρι τη στιγμή που συμβαίνει ένα ατύχημα κι εκεί ξεκινά να μπλέκεται η ιστορία. Είναι μια καθαρή κωμωδία και ο κόσμος βλέποντας την θα περάσει χαρούμενα».

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να βιώσει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, γιατί, όπως ,χαρακτηριστικά, είπε ο ίδος, είναι παρανοϊκό:

«Απολαμβάνω τον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά δεν θα μπορούσα να ζω έτσι. Πριν από λίγο καιρό διάβαζα μια περίπτωση ενός τέτοιου ανθρώπου στην Ελλάδα, αλλά πραγματικά πρέπει να είσαι ένας άνθρωπος που βαριέσαι πολύ στη ζωή σου για να θέλεις μια τέτοια περιπέτεια. Για εμένα θα ήταν εξαιρετικά κουραστικό κάτι τέτοιο. Φαντάσου πόσα κόλπα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Είναι παράνοια!».

Η παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, ξεκίνησε εχθές την περιοδεία της από τον Βόλο, ενώ ακολουθούν Λάρισα, Λιβαδειά, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κόρινθος, Καλαμάτα και Πάτρα.

Ο Μάριος Αθανασίου μας μίλησε για τις συνήθειές του, για το πώς φαντάζεται τη ζωή του μετά την υποκριτική, αλλά και τι επάγγελμα θα ήθελε να ακολουθήσει αν δεν ήταν ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό του «ατάλαντο» και αποκάλυψε ότι η σχέση του με τη γυμναστική είναι ανύπαρκτη αυτόν τον καιρό. Ακόμη, τόνισε ότι αυτό που αποζητά από έναν φίλο του είναι η ειλικρίνεια. Αγαπημένος του ρόλος ήταν αυτός που είχε ενσαρκώσει στις «Αέρινες Σιωπές», αφού όπως είπε από μικρός είχε αγάπη προς τους πιλότους. Και αν αναρωτιέστε αν θα ήταν η επόμενη επιλογή του αν δε γινόταν ηθοποιός η απάντηση είναι αρνητική αφού, όπως μας είπε ο ίδιος, θα ήθελε να ήταν ναυτικός.

Σε ερώτηση σχετικά με τα παιδιά του και το ενδεχόμενο να επιθυμήσουν να ασχοληθούν κι εκείνα με την υποκριτική, ο ηθοποιός τόνισε:

«Θα τα παροτρύνω. Γιατί να τα αποτρέψω; Μπορεί να υπάρχει δυσκολία, αλλά και ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας να γίνεις κι εκεί έχει δυσκολίες. Μια χαρά είναι».

Δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση με τα παιδιά του, αν αντιδρούν που εκείνος λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και πώς έχει καταφέρει να έχει αρμονική σχέση η νυν σύντροφός του Μάρθα Αλεξοπούλου με την πρώην του Μαρία Σολωμού, αλλά και τον λόγο που δεν έχει δεχτεί να συμμετάσχει σε celebrity shows στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved