Showbiz

Μετά τον Καλφαγιάννη κι άλλος ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»

Gossip-tv Team

Μετά τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη κι άλλος ηθοποιός αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»!

Πριν λίγες μέρες μάθαμε μέσω της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δε θα είναι τελικά στην παράσταση. Έχω την επίσημη και την ανεπίσημη εκδοχή. Η επίσημη εκδοχή από το θέατρο λέει ότι πρόκειται για ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Η πλευρά του Λεωνίδα Καλφαγιάννη λέει πως υπήρχαν προβλήματα και με την παραγωγή και με την οργάνωση και γενικά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως είχαν συμφωνήσει. Από την παραγωγή μου έκαναν ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για απομάκρυνση αλλά ότι η παραγωγή ήταν εκείνη που αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία με τον ηθοποιό. Μάλιστα σε αυστηρό τόνο ο άνθρωπος της παραγωγής μου είπε πως θα ακολουθήσει και άλλη απομάκρυνση σε περίπτωση που κάποιοι ηθοποιοί δε συμμορφωθούν με τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Δήμου Αβδελιώδη».

Τώρα ακόμα ένας ηθοποιός έφυγε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα από την παράσταση και η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day! Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος επίσης αποχώρησε από την παράσταση, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό η αιτία της αποχώρησής του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved