Showbiz

Έρρικα Μπρόγιερ: Η τελευταία της συνέντευξη πριν ένα μήνα στην Ελένη Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Η Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία πέθανε σήμερα, 5 Γενάρη του 2020, τέλη Νοεμβρίου είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά της στο θέατρο και τον Κινηματογράφο, σε ηλικία μόλις 17 ετών, χαρακτηρίζοντας το ξεκίνημα αυτό με την αδερφή της ως «θαύμα». Καθοριστικό ρόλο να λατρέψει το θέατρο έπαιξε ο πατέρας της.

Όμως, μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε να συνεργάζεται με την αδερφή της, κάτι που που τη σημάδεψε. Η Έρρικα Μπρόγιερ τόνισε: «Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε! Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε στο θέατρο και έκανε μόνη της».

Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον Κώστα Βουτσά και την κόρη της στην Ελένη Μενεγάκη: «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε».

Δείτε όλη την συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved