Showbiz

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Ορκόπουλος και Φιλίνη αποχαιρετούν τον φίλο τους. Τι είπαν στο gossip-tv.gr

Gossip-tv Team

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Βαρύς ο πόνος για τους φίλους και συναδέλφους του Κώστα Βουτσά οι οποίοι θέλησαν σήμερα να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον είχαν συναναστραφεί καλλιτεχνικά ήταν ο Παύλος Ορκόπουλος και η Ελένη Φιλίνη οι οποίοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον σπουδαίο κωμικό.

«Ήρθα να χαιρετήσω τον Κώστα. Τον συνάδελφο και φίλο. Δεν χρειάζεται συστάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Ορκόπουλος κατά την άφιξή του στη Μητρόπολη Αθηνών. Και συνέχισε:

«Θα μείνει μέσα στην καρδιά μας. Θα θυμάμαι πάντα την αγάπη του για τους συναδέλφους, για τους φίλους, για όλο τον κόσμο, την αγάπη του για τη ζωή και τη νεανικότητά του. Είναι παράδειγμά μας».

Τι τον έκανε να ξεχωρίζει;

«Η συμπεριφορά στους συναδέλφους και στους ανθρώπους γενικότερα. Ήταν ένας αγαπητός φίλος. Το ήξερε όλη η κοινωνία. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Πάω να του πω το τελευταίο «αντίο»».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Ορκόπουλου.

Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και η Ελένη Φιλίνη η οποία συγκινημένη είπε για τον αγαπημένο της Κώστα:

«Ο Κώστας θα μας λείψει πολύ αλλά δεν θα λείψει ποτέ από την καρδιά μας. Από τις καρδιές όλου του κόσμου. Ήταν τόσο αγαπητός...»

Τι θυμάστε από τον Κώστα Βουτσά;

«Και τι δεν θυμάμαι. Είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του από τα πρώτα του βήματα και στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Πρώτα απ’ όλα ο Κώστας χαιρόταν ο συνάδελφός του να βγάζει γέλιο… Αυτός ο άνθρωπος σού έδινε, δεν σου έπαιρνε. Έδινε γενικά. Έδινε φως, έδινε χαρά. Αυτός ήταν ο Κώστας Βουτσάς».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ελένης Φιλίνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved