Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: Το πιο συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά του: «Θέλω να την αγκαλιάσω…»!

Gossip-tv Team

Τα γυρίσματα της σειράς 8 Λέξεις – όπως και όλων-  σταμάτησαν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και προκειμένου να περιοριστεί ο ιός μένουνε όλοι οι συντελεστές των σειρών στο σπίτι τους.

Όταν σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς, 8 Λέξεις, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε ανακοινώσει: «Σταματήσαμε τα γυρίσματα προσωρινά μέχρι να γίνουν οι συνθήκες ασφαλής. Συμβάλουμε στην προσπάθεια για την προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας. Προς το παρόν θα τηρήσουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού, με την διαφορά ότι μέχρι να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα μας θα προβάλλονται μονά καινούργια επεισόδια. #8lexeis».

Ενώ με μία ανάρτησή του μας συγκίνησε! Δημοσίευσε ένα βίντεο με τη γιαγιά του, που είναι σε Ίδρυμα και μας έδειξε πόσο όμορφα περνά και πόσο την φροντίζουν!

«Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο... ήταν η τελευταία φορά που την είδα... είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα... ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτυ!!! Εσείς;» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram του.

Δες παραπάνω το βίντεο που δημοσίευσε με τη γιαγιά του και θα συγκινηθείς και συ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved