Showbiz

H Εύη Ιωαννίδου επέστρεψε από την Ιταλία: «Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη» (video)

Gossip-tv Team

Η Εύη Ιωαννίδου βρισκόταν στην Ιταλία, τη χώρα που έχει πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό με χιλιάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Το μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από το GNTM μίλησε στην εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε» μέσω skype από την Βέροια.

Η Εύη Ιωαννίδου βρέθηκε πριν περίπου δύο μήνες στην Ιταλία για δουλειά, ενώ επέστρεψε λόγω του χειρουργείου που υποβλήθηκε ο πατέρας της.

Το μοντέλο, λοιπόν, αναφέρθηκε στην Ιταλία και ανέφερε ότι μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή.

«Μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα ξέσπασε όλος αυτός ο χαμός. Δεν πρόλαβα όλον αυτόν τον χαμό στην Ιταλία. Ευτυχώς είχα επιστρέψει. Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη από τον χαμό των ανθρώπων εκεί… Ευελπιστώ όλο αυτό να ηρεμήσει σύντομα και να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πώς κινούνται οι πολίτες της Βέροιας, τονίζοντας ότι είναι προσαρμοσμένοι και πολύ προσεκτικοί. Ανέφερε, ότι πηγαίνει το φαγητό στη γιαγιά της και το αφήνει στην πόρτα της για να τη δει λίγο: «Πηγαίνω στη γιαγιά και της αφήνω το φαγητό στην πόρτα για να με δει λίγο από μακριά».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved