Showbiz

Τσιντικίδου: Τα οικονομικά προβλήματα, η ζωή στην Καραϊβική, η αλλαγή επαγγέλματος και η κατάθλιψη!

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Τσιντικίδου η οποία τη δεκαετία του ’90 μεσουράνησε σε ελληνικές και ξένες πασαρέλες, μετά από πολλά χρόνια, έδωσε μία σπάνια συνέντευξη μιλώντας για τις τεράστιες αλλαγές στη ζωή της.

Το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 1992 η οποία τότε ήταν περιζήτητη στον κόσμο του μόντελινγκ, μίλησε για τη νέα της ζωή, μετά από πολλά προβλήματα και φουρτούνες που πέρασε.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου έχει εγκαταλείψει οριστικά τον χώρο της μόδας και ασχολείται με κάτι τελείως διαφορετικό. Η ίδια δήλωσε: «Είναι πολύ άβολο ένας μεσήλικας να αλλάζει επαγγελματικό προσανατολισμό… Πλέον ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου».

Η ίδια μίλησε και για την απόφασή της στο παρελθόν να φύγει για δουλειά στο εξωτερικό. Όπως είπε, οι λόγοι που την ανάγκασαν να κάνει κάτι τέτοιο ήταν καθαρά οικονομικοί. Βρέθηκε λοιπόν στη Μαρτινίκα της Καραϊβικής όπου και δούλευε ως γραμματέας.

Η ψυχολογία της, τον καιρό που αντιμετώπιζε προβλήματα δεν ήταν καθόλου καλή και όπως είπε: «Έχω δει και ψυχολόγο και ψυχίατρο και αυτές οι συνδρίες μού έσωσαν τη ζωή». Όπως είπε, είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της αρκέστηκε να πει πως είναι εδώ και πολλά χρόνια σε μία σχέση.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου επίσης αποκάλυψε και τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έζησα με τα απολύτως απαραίτητα για τρία χρόνια» ενώ επεσήμανε ότι όταν πληρωνόταν καλά την εποχή της δόξας της, επειδή ήταν μικρή, δεν είχε κάνει καλή διαχείριση των οικονομικών της. Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved