Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ (Video)

Gossip-tv Team

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και ανέφερε τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε:«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ 50 χρονών, όπως και εγώ πρώτη φορά τον βλέπω 90. Είμαι μοναχοπαίδι. Η μητέρα μου, που είναι 83, μου έδωσε μια συμβουλή. «Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλεις» . Αυτό μου είπε. Αν πας σε γηροκομείο θα δεις ανθρώπους που κάνανε παιδιά και οικογένεια και είναι εκεί.»!

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον του. Ένα στοιχείο ωριμότητας στον άνθρωπο είναι να ξέρει ότι οι επιλογές πληρώνονται. Αποφάσισα να ζήσω ελεύθερος. Αυτό έχει ένα κόστος το οποίο μάλλον θα πληρωθεί όταν θα φτάσω στα γεράματα. Θα πληρωθεί. Κάτσε να ζω μέχρι τότε. Αυτό αποφάσισα για εμένα. Δεν το συστήνω. Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα, αλλά σε οδηγεί και σε μονοπάτια φιλοσοφίας. Βέβαια έχει και δύο μικρά δώρα, που είναι η γαλήνη και η ελευθερία. Αλλά είναι η πιο σκληρή παρέα…».

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved