Showbiz

Αλούπη: Η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της μετά τις δύο εγκυμοσύνες και η αποκάλυψη!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Αλούπη σε συνέντευξή της στο Happy Day μίλησε για τα τα παιδιά, τις δυο εγκυμοσύνες και τα κιλά που πήρε, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα με όλη την οικογένειά της.  

Συγκεκριμένα είπε: «Το θέλω πολύ να μείνουμε Ελλάδα, αλλά έχουμε δώσει προθεσμία ως αρχές Οκτώβρη να αποφασίσουμε. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί ως οικογένεια. Για να είμαστε, όμως, μαζί ως οικογένεια πρέπει να επιστρέψουμε στην Αμερική, επειδή εκεί είναι η δουλειά του Κώστα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έχει στοιχίσει ψυχολογικά αυτή η αβεβαιότητα του αύριο»!

Και τόνισε: «Θέλω πάρα πολύ να ξαναδουλέψω, θα είμαι ευχαριστημένη είτε με τηλεοπτικές προτάσεις, είτε με θεατρικές. Δεν ήθελα να δουλέψω μέχρι πρόσφατα. Ήθελα να μείνω σπίτι με τα παιδιά, τώρα νιώθω ότι σιγά σιγά έρχεται η δική μου ώρα να κάνω κάτι για εμένα».

Όσο για την αλλαγή στο σώμα της μετά τις δυο εγκυμοσύνες της, είπε: «Δεν γίνεται το σώμα να μην αλλάξει μετά από δυο εγκυμοσύνες. Και έβαλα πολλά κιλά, 27 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη. Στην πρώτη τα κιλά έφυγαν γρήγορα με λίγη διατροφή και γυμναστική και επανήλθε το σώμα μου. Στη δεύτερη, όμως, έγινε το σώμα μου κάποιο άλλο. Επαγγελματικά ζήτησα τη βοήθεια ειδικού, πείνασα, αλλά είχε αποτέλεσμα…»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved