Showbiz

Τζούλια Νόβα: «Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια για να χωράνε τα ρούχα μου»

Gossip-tv Team

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και το σπίτι που ψάχνει να νοικιάσει στα βόρεια προάστια.

Συγκεκριμένα είπε η Τζούλια Νόβα: «Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις.»!

Και πρόσθεσε: «Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα με το νέο μου σύντροφο. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε.

Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου.»!

Όσο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που είναι φίλες, δήλωσε: «Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά κάνουμε παρέα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved