Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: «Είμαι σε μια κατάσταση – σοκ»! (video)

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά!

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, για την αδυναμία επιστροφής της στην Αμερική με το lockdown, αλλά και την λατρεία που έχει στους γιούς της.

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Αμερική δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι σε μια κατάσταση σοκ, δεν το περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα lockdown πανελλαδικό. Σε λίγες μέρες φεύγουμε για Αμερική και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση τι θα γίνει. Η αβεβαιότητα του αύριο με ζορίζει. Στην Αμερική θα γυρίσω και θα ξαναμπώ σε καραντίνα. Το θέμα είναι ότι τρέχουν και οι δουλειές και δεν μπορούν να περιμένουν. Πρέπει να γυρίσουμε κάποια στιγμή».

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Κοινοποίησα το πρόβλημα υγείας γιατί πιστεύω ότι κάποια πράγματα καλό είναι να τα μοιραζόμαστε. Έβγαλα μια ομφαλοκήλη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Το αμέλησα, νόμιζα ότι δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Αν της αφήσεις μπορούν να γίνουν επικίνδυνες, μέχρι και στραγγαλισμό εντέρου μπορεί να φέρουν. Τώρα είμαι καλά. Ακόμα αναρρώνω, δεν μπορώ να σηκώνω τα παιδιά».

Μάλιστα, δεν έκρυψε τα πρόβλήματα που είχε με τον μεγάλο της γιο με τον ερχομό του νέου τους μέλους της οικογένειας.

Δείτε παραπάνω το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved