Showbiz

Άφωνη η Καινούργιου με την Μπαλτατζή: «Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ κρατούσε το παιδί του»

Gossip-tv Team

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου άκουγε τις αποκαλύψεις της Πέννυς Μπαλτατζή για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, όταν βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Όταν δεν ήμουν γνωστή, μου έχει πει εργοδότης ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ενός συνοικιακού μαγαζιού. Έφυγα και ήμουν εξαγριωμένη. Κρατιόμουν και έκανα υπομονή για τρεις μέρες να μου δώσει το μεροκάματό μου και να φύγω. Έκανε κι άλλα πράγματα επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Ήταν παντρεμένος με παιδί και έλεγε πράγματα, ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του, το 9 χρονών παιδί του».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα ακόμα συμβάν: «Έχει τύχει να επιστρέψω από δουλειά χωρίς το άτομο με το οποίο είχα πάει γιατί είχε πιει και μου έπιασε το πόδι. Και μου είπε ότι δεν θα πάμε Αθήνα, αλλά θα πάμε στο σπίτι του στην Κόρινθο γιατί νιώθει κουρασμένος. Πήρα το ΚΤΕΛ από τους Μολάους και γύρισα Αθήνα μόνη».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved