Showbiz

Παπαδήμα: Καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση και σοκάρει: «Με έστειλε στην ψυχιατρική κλινική»

Gossip-tv Team

Στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη, σοκ προκαλεί και η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, μέσω του MEGA, της Δήμητρας Παπαδήμα.

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να την στείλει στον ψυχίατρο.

«Δέχθηκα μια σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω» είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Και αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Έφτασα να παίρνω χάπια και από μικρή ηλικία. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση του, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ».

Η Δήμητρα Παπαδήμα εξήγησε επίσης γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει γι' αυτό.

«Δεν το είπα σε κανέναν γιατί εγώ ζω από αυτή τη δουλειά. Τόσο δηλαδή είμαι φοβισμένη. Εκφράζομαι μέσα από το βιβλίο μου, το «Βίος βίας» και την παράστασή μου «Μαρίκα Κοτοπούλη». Έχω δεχτεί όλων των ειδών (βία), Δεν με έχουν κλωτσήσει, δεν με έχουν βρίσει. Εγώ ήμουν αυτή που κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά. Δεν περίμενα να ολοκληρώσω τη δουλειά δηλαδή, γιατί η ψυχολογική μου κατάσταση, εκεί που με είχαν φέρει, δεν το επέτρεπε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved