Showbiz

Μεσάνυχτα: Μάρα Μεϊμαρίδη: Η φιλία με τη μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη, η φωτό και τα δάκρυα!

Gossip-tv Team

Μεσάνυχτα: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Όμως κανείς δεν περίμενε ότι η Μάρα Μεϊμαρίδη θα έκανε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στην παρουσιάστρια, παρουσιάζοντάς της ξαφνικά δύο φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία στην οποία απεικονιζόταν -επίσης σε παιδική ηλικία- και η μητέρα της.

Όπως αποκάλυψε η Μάρα Μεϊμαρίδη, είχαν μεγαλώσει μαζί στον Πειραιά και μάλιστα περιέγραψε ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν που συνέβη στην ίδια στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, το οποίο και της άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε ότι ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν οι κοινός παιδικός φίλος της ίδιας και της μητέρας της παρουσιάστριας, ο Κίμωνας, βίωσε μία τραγωδία καθώς οι γονείς του σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Και μόνο αναπολώντας όλη αυτή την ιστορία, η Μάρα Μεϊμαρίδη ξέσπασε σε κλάματα αποκαλύπτοντας πως το όλο περιστατικό την έκανε να μην πιστεύει πλέον σε κάποια θρησκεία καθώς θεώρησε ότι ο Θεός ήταν άδικος που άφησε ορφανό τον φίλο της.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική συνέντευξη της Μάρας Μεϊμαρίδη στην Ελεονώρα Μελέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved