Showbiz

Συγκλονίζει η Ανέτ Αρτάνι: «Φοβόμουν, δεν άντεχα άλλο. Έφυγα κρυφά από την Ελλάδα»

Gossip-tv Team

H Ανέτ Αρτάνι φιλοξενήθηκε μέσω σύνδεσης Skype στην μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It».

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη, εξηγώντας τους λόγους που εγκατέλειψε την Ελλάδα.

Η Ανετ Αρτάνι εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω. Ήθελα να ξεφύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου. Ήθελα να πάω στην αγκαλιά τους. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα στην Ελλάδα για επτά χρόνια. Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αφού ήταν τόσο άσχημα γιατί δεν έφευγες;”. Σε μια σχέση ο άλλος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ φταις για όλα.».

Και συνέχισε, εξηγώντας τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα: «Έφυγα γιατί έγινε ένας χαμός. Η γειτόνισσα είχε πάρει την αστυνομία γιατί εγώ φοβόμουν να το κάνω. Άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα κρυφά. Δεν είπα “γεια” σε κανέναν. Ένιωθα ανακούφιση.».

Τέλος, η Ανέτ αποκάλυψε: «Στην Αμερική γνώρισα έναν μάνατζερ, ο οποίος ήταν τότε αθλητής και ήρθε στο σπίτι μου και εκεί μου το άλλαξε εντελώς. Με προσέγγισε ερωτικά… Με πλησίασε και τον σταμάτησα στο τέλος αλλά με ένα φόβο μέσα μου. Φοβόμουν να αρνηθώ γιατί νόμιζα ότι θα τον προσβάλω. Υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις, όπως να προσπαθήσει με βία. Εκεί έτρεξα. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι αν πουν κάτι θα τις καταστρέψουν. Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω για γι’ αυτό που έγινε».

Δείτε παραπάνω το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved