Showbiz

Κύμα συμπαράστασης στον Μπιμπίλα! Ηθοποιοί δηλώνουν τη… μετριότητά τους ως απάντηση στον Λιγνάδη

Gossip-tv Team

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στον Σπύρο Μπιμπίλα που φτάνει τα όρια... τσουνάμι εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα στον χώρο των social media υπέρ του προέδρου του ΣΕΗ μετά τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Όλο και περισσότεροι ηθοποιοί, δημοσιεύουν την ταυτότητά τους ως μέλη του ΣΕΗ και δηλώνουν... μέτριοι, όπως ακριβώς δηλαδή χαρακτήρισε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον Σπύρο Μπιμπίλα στο απολογητικό του υπόμνημα στην ανακρίτρια από την οποία και κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια για τα πρόσωπα που συγκροτούν το Δ. Σ. και τον τρόπο που διαχειρίζονται την Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον Πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντά με λίγα λόγια:

«Απάντησαν για λογαριασμό μου όλοι οι ηθοποιοί».

Ηθοποιοί όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λένα Δροσάκη, ο Αργύρης Πανταζάρας και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους στον πρόεδρο του ΣΕΗ δηλώνοντας και εκείνοι... μέτριοι ηθοποιοί όπως εκείνος.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των παραπάνω ηθοποιών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved