Showbiz

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ο νικητής του GNTM είναι ξανά ερωτευμένος

Gossip-tv Team

Ο μεγάλος νικητής στον τελευταίο κύκλο του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ξανά ερωτευμένος αλλά δεν λέει και πολλά για την προσωπική ζωή του ο ίδιος.

Ο Ηρακλής ο όποιος μετά τη νίκη του αναγκάστηκε να κάνει μία παύση στην καριέρα του ως μοντέλο λόγω κορονοϊού, αυτό τον καιρό ηρεμεί και σχεδιάζει τα επόμενα σταθερά βήματά του στο χώρο του modeling.

Όμως, συγχρόνως απολαμβάνει και την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική του ζωή καθώς όπως μαθαίνουμε είναι ξανά ερωτευμένος με ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Η είδηση αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα όταν η κάμερα βρέθηκε στην ιχθυαγορά της Αθήνας για ρεπορτάζ.

Εκεί, ο Βασίλης Σίμος, πρώην παίκτης του survivor και αντιπρόεδρος ιχθυαγοράς, αφού μίλησε για την κίνηση της ημέρας, αναφέρθηκε και στη βόλτα που έκανε ο Ηρακλής στους πάγκους γεμάτους ψάρια και άλλα θαλασσινά για να ψωνίσει για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος, δεν ήταν μόνος του αλλά συνοδευόταν από τη νέα σύντροφό του για την οποία σχολίασε πως είναι πράγματι πολύ όμορφη.

Παραπάνω λεπτομέρειες για το νέο αυτό ειδύλλιο δεν γνωρίζουμε καθώς ο Ηρακλής δεν έχει ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία του κοινή με τη νέα του αγαπημένη στα social media.

Δεν αποκλείεται όμως αυτό να αλλάξει σύντομα εφόσον ο Ηρακλής είναι πολύ εξωστρεφής χαρακτήρας.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Βασίλη Σίμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved