Showbiz

Κλοπή θυρίδων: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του προφυλακιστέου Βασίλη Γκουρούση για τις κατηγορίες

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Ο Βασίλης Σερεμέτης, ο δικηγόρος του 58χρονου συλληφθέντα Βασίλη Γκουρούση και συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη που κατηγορείται για το ριφιφί σε τράπεζα του Ψυχικού, μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος, μιλώντας για την υπόθεση μετά και την προφυλάκιση του εντολέα του, είπε χαρακτηριστικά:

«Το μοναδικό αποδεικτικό υλικό εις βάρος του κατηγορουμένου είναι η ταυτοποίηση του βιολογικού υλικού του σε μείγμα τριών ή τεσσάρων προσώπων εντός ενός κιβωτίου σε μια θυρίδα που δεν έχει νόμιμη πρόσβαση. Μεμονωμένα αυτό το στοιχείο είναι επιβαρυντικό, γι΄ αυτό έγινε και η κράτησή του.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ισχυρισμός που λέει ότι “ουδέποτε είχα πρόσβαση σε αυτήν τη θυρίδα”, υπάρχει μια εύλογη απορία για το πώς βρέθηκε εκεί το βιολογικό υλικό του. Η μόνη εύλογη εξήγηση είναι ότι δεν αποτέθηκε το βιολογικό υλικό πρωτογενώς από τον ίδιο στο κουτί, αλλά μεταφέρθηκε εκεί ακουσίως μέσω τρίτου προσώπου, προφανώς της ιδιοκτήτριας της θυρίδας».

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του 58χρονου αυτός είναι και ο λόγος που έχει παραγγελθεί η ανάλυση από τους ειδικό τεχνικό εμπειρογνώμονα του βιολογικού υλικού.

Ο Βασίλης Σερεμέτης μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει αρχείο στην τράπεζα με το ποιοι επισκέπτονται τις θυρίδες, δεν υπάρχει όμως οπτικό υλικό, καθώς τα αρχεία που κρατούνται από τις κάμερες ασφαλείας, δεν ξεπερνούν τον ένα μήνα.

«Είμαστε πολύ νωρίς ακόμη στην υπόθεση. Είμαστε στο στάδιο των ανακρίσεων. Θα γίνουν σίγουρα ενέργειες από τον ανακριτή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων του τεχνικού συμβούλου» κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved