Showbiz

Survivor: Πρώην παίκτρια έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και ανέβασε βίντεο

Gossip-tv Team

Survivor: Αποχώρησε κάτω από δύσκολες συνθήκες ενώ πλέον απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα στην Αθήνα - Δείτε για ποια πρόκειται

Μπορεί ακόμη να μεσολαβούν αρκετές εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό του Survivor 4, ωστόσο αρκετοί από τους συμμετέχοντες που έχουν αποχωρήσει, έχουν επιστρέψει ολοκληρωτικά στο καθημερινό τους πρόγραμμα αλλά και στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Μία από αυτούς και η Άννα Μαρία Βέλλη. Η πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο σε μια αρκετά δύσκολη φάση του παιχνιδιού έχοντας μόνους συμμάχους, τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή...

«Ο Νίκος και ο Τζέιμς είναι οι πιο δυνατές μου σχέσεις σε αυτό το παιχνίδι και σχέσεις που δε θα μείνουν μόνο εκεί. Το σ’ αγαπώ για μένα που είμαι πολύ συναισθηματική και δοτική είναι μια λέξη που δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί. Πουλάει πολύ στην τηλεόραση το να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Μπήκε και ο Σάκης για αυτό τον λόγο, ας μην κρυβόμαστε…» είχε δηλώσει η Άννα Μαρία σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκλεισε το δικό της ραντεβού για το εμβόλιο του κορονοϊού ανεβάζοντας μάλιστα σχετικό βίντεο στο instagram.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved