Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Πέρασα τρία εγκεφαλικά. Έχασα το φως μου, δεν είχα παλμούς, πέθαινα»

Gossip-tv Team

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για τον γάμο τους αλλά και για πολλές άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε επίσης για την απόφασή του να μην γίνουν γονείς και τις περίεργες προτάσεις που έκαναν εκείνον να πάρει την απόφαση να φύγει από τον χώρο της υποκριτικής.

«Όταν φύγω από αυτό τον κόσμο θέλω να μην αφήσω τίποτα πίσω μου» είπε ο ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας τον κυριότερο λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδί.

«Είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που έχω δει» είπε η ηθοποιός για τον σύζυγό της και συνέχισε: «Έχει περάσει πολλά και πάντα βγαίνει νικητής γιατί έχει το θάρρος να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Είμαστε μαζί 13 χρόνια, αλλά πριν το Μάριο υπάρχει μαύρο, δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς τον Μάριο. Από τη πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε μείναμε μαζί».

Ο Μάριος Ιορδάνου, αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πέρσι από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής για να είναι και πάλι υγιής.

«Πέρασα πριν από έναν χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια, τρία εγκεφαλικά. Ψήθηκε ο εγκέφαλός μου παιδιά. Έχασα το φως μου, δεν είχα παλμούς, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμό, για ένα διάστημα πέθαινα. Αλλά είπα "όχι θάνατε, δε θα με πάρεις γιατί έχω και άλλα πράγματα να ζήσω με τη Σόφη”» αποκάλυψε ο ηθοποιός μιλώντας για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved